Google
 
Esküvö és nászút Korfun


Esküvő Korfun


Az utóbbi években egyre több ifjú pár dönt úgy, hogy a smaragdzöld szigeten, Korfun kelnek egybe. Nemcsak a festői szépségű hely, a mediterrán hangulat és a görög életérzés vonzza ide a párokat. Végre van egy mindenki számára könnyen elérhető helyszín, amihez nem kell hosszú órákat utazni a repülőn és ráadásul az árak színvonala is többek számára kedvezőbb.

Egy igazi romantikus élmény ez, mely az esküvőt különlegessé és emlékezetessé teszi. Néhány év múlva pedig, akár már a gyerekekkel vissza lehet térni és felidézni az emlékeket. Van aki úgy dönt, hogy kihagyja az otthoni esküvőszervezés bonyodalmait és csak édes kettesben érkeznek, vannak, akik legközelebbi családtagjaikat is elhozzák, vannak, akiket barátaik kísérnek el.

A szervezést az iroda teljes egészében átvállalja, így nyugodtan, a szokásos stressz nélkül érkezhetnek a párok. Az esküvő után pedig kényelmes szállodában tölthetik a nászéjszakát, ráadásul rögtön a nászút helyszínén ébrednek.

A szükséges okmányok beszerzésében tanácsot adnak az értékesítő kollégák, majd az összes lefordított iratot elküldik a helyszíni partnerirodának. A korfui engedélyeket és az esküvő időpontjának megszervezését a telepített idegenvezető végzi.

Két helyszín között lehet választani, az egyik a Városházán, egyszerűbb keretek között lebonyolítható ceremónia, ahol egy tolmács segítségével adják egybe a párt. A másik lehetséges és igen közkedvelt helyszín a Gastouri faluban található mesebeli Sissi Palota, ahol különtermet biztosítanak az esküvő idejére. Itt, ha rövid időre is, de úgy érezhetik magukat, mintha a királyi család tagjai lennének. A kertben pedig fantasztikus fényképek készíthetőek a gyönyörű szobrok között és a pazar kilátással.

 Érkezéskor a repülőtéren virágcsokorral és pezsgővel várjuk a párokat, akiket külön autóval viszünk a szálláshelyükre. Általában másnap tartjuk az esküvőt, hogy maradjon idő a nyugodt pihenésre, nyaralásra. 
 A nagy nap reggelén, ha a menyasszony kéri, megszervezzük a készülődéshez szükséges segítséget. (Fodrászt, sminkest, manikűröst) 
 Virágokkal és szalagokkal feldíszített autóval visszük a párt az esküvő színhelyére, ahol ünnepélyesen összeadják őket. Szükség van két tanura is. Pezsgővel koccintunk az egészségükre és boldogságukra. A ceremónia idejére rendelhető profi fotós is, sőt videó készítésére is van lehetőség. A képek nemcsak a házasságkötő teremben készülnek, hanem külső helyszíneken is. Korfu belvárosa, a velencei negyed pompás háttér a művészi képekhez.

 Az esküvő napján gyertyafényes vacsorát kínálunk egy hangulatos görög tavernában, és persze az esküvői torta sem maradhat el.

 10 ok, hogy miért jó Korfun esküdni:

Különleges helyszín
Jó szervezés
Megfizethető árak
Mediterrán hangulat
Könnyű bármikor visszatérni
Nászúttal egybekötve
Gyönyörű esküvői fotók
Családtagok, barátok is eljöhetnek
Rengeteg programlehetőség

Korfura mindig jó menni :o)

 

 

 Korfuinfo.hu - Minden, amit Korfuról tudni érdemes...