Google
 
Hotelek
Acharavi Beach Hotel Hotel***
Acharavi
A több épületből álló szállodakomplexum közvetlenül Acharavi tengerpartján található egy hatalmas mediterrán kertben.
Aeolos Beach Hotel Hotel****
Perama
A két főépületből és több melléképületből álló szállodakomplexum Perama lankás domboldalában épült, a tengerparttól mindössze egy út válazstja el. A szállodához hatalmas gondozott park és több medence is tartozik...
Akrotiri Beach Hotel Hotel****
Paleokastritsa
A szálloda a sziget sziklás partvidékén, a kristálytiszta vizű öblökkel tarkított Paleokastritsán, egy tengerbe nyúló földnyelven épült, csodálatos kilátást biztosítva a tengerre...
Apollo Palace Hotel Hotel****
Moraitika, Messonghi
A több épületből álló szállodakomplexum, Messonghi központjában, a folyó torkolatánál található egy hatalmas mediterrán kertben. A hotelhez rengeteg létesítmény, medencék, éttermek, bárok, animációs színpad és még sok más is tartozik.
Beis Beach Hotel Hotel***
Acharavi
A főépületből és több kétemeletes apartmanházból álló szálloda Acharavi központjától néhány perces sétára található, közvetlenül a tengerparton. A hotelhez hatalmas park, medencék és különféle sportolási lehetőségek is tartoznak.
Bellos Beach Hotel Hotel***
Benitses
A Bellos Beach szállodát Benitses nyaralóhely után kb. 2 km-re találják. Az autóbuszmegálló előtt balra kell kanyarodni és rögtön a főbejárat előtt lesznek. A négyemeletes épület közvetlenül a szűkebb aprókavicsos-homokos strand fölött fekszik, egy színes és dús kert közepén.
Blue Sea Hotel Hotel**
Agios Georgios
Csak 80 méterre a tengerparttól találhatjuk a Blue Sea szállodát. Tipikus régi szálloda, amely családi személyzetének és kiváló szolgáltatásainak köszönheti, hogy a vendégek a szívükbe zárták. A szállodához tartozik az üdülőközpont egyik kedvelt bárja is, mely kellemes hangulatának és finom italainak köszönhetően már számos turistát csábított el a környékbeli szállodákból.
Corcyra Beach Hotel Hotel****
Gouvia
A főépületből és több melléképületből álló szálloda komplexum Gouviában található, egy kis félszigeten, melyet körbe kis strandok tarkítanak.
Corfu Chandris Hotel Hotel****
Dassia
A Dassiai-öbölben (a Dassia Chandris Hotel szomszédságában) épült, négyemeletes szálloda egy főépületből és kerti bungalókból áll, közvetlenül a tengerparton. A szállodához hatalmas park, medencék és sok más létesítmény is tartozik.
Corfu Maris Hotel Hotel**
Benitses
A háromemeletes szálloda 200 m-re található Benitses központjától. A hotel közvetlenül a főút mentén fekszik, szobái a tengerre néznek. A hotelt 2007-ben teljesen felújították!
Corfu Palace Hotel Hotel****
Kerkyra - Korfuváros
A Garitza-öbölben, a homokos strandnál, a városközpont közelében fekszik. Hetente 3x ingyenes hotelbusz Glyfada strandjára.
Costa Blue Hotel Hotel*****
Benitses
Korfu városától 12 km-re délre, Perama és Benitses határán, egy domboldalra épült, lenyűgöző kilátással a tengerre. Távolság a tengerparttól 200 m Távolság az üdülőközponttól kb. 1 km, a főúton sétálva érhető el.
Dassia Chandris Hotel Hotel****
Dassia
A Dassia központjában található, közvetlenül a tengerparton épült szálloda tökéletes kikapcsolódást nyújt az erre vágyóknak. Szomszédságában található aCorfu Chandris szálloda, amelyyel szinte teljesen egybeépült.
Delfinia Hotel Hotel****
Moraitika, Messonghi
Moraitika elején, a tengerparton, több épületbôl álló szállodaegyüttes pálmafákkal, virágokkal, saját homokos tenger-parttal, Moraitika központjától 5 perces sétára található.
Elea Beach Hotel Hotel***
Dassia
A szálloda közvetlenül a kavicsos strandnál épült, kb. 300 m-re Dassia központjától.
Gelina Village Resort Hotel Hotel****
Acharavi
A Gelina Village Resort Hotel egy több épületből álló komplexum Acharavi központjában, közel a tengerparthoz...
Gemini Hotel Hotel***
Moraitika, Messonghi
A két épületből álló, háromemeletes, családias hangulatú szálloda Messonghi központjától néhány perc sétára található. A hotelhez medencék, kert és parkoló is tartozik. Kategóriájában az egyik legkedveltebb hotelnek számít. A tengerpart kb. 30 méterre található, homokos-aprókavicsos.
Golden Sands Hotel Hotel**
Agios Georgios
A kétemeletes szállodaépület 5 percre van a központtól. Tágas területen található, nagy medencével, melyet három oldalról pálmafák öveznek, a negyedik oldalon pedig a szálloda épülete található. Ott, ahol a pálmafák végzõdnek, ott kezdõdik a centrumba vezetõ sétány. A tengerpart 50 m, a helyi strand 200 m található. A legközelebbi bolt 100 m.
Grand Hotel Glyfada Hotel****
Glyfada
Glyfada festői szépségű, homokos öblében fekszik, szép kilátással a tengerre. A hotelhez hosszú homokos tengerpart, saját medence és sok egyéb létesítmény is tartozik. Pelekas kb. 5 km. A kb. 14 km-re fekvő Korfu-városba vasárnap kivételével naponta 2x ingyenes hotelbusz közlekedik.
Kerkyra Golf Hotel Hotel****
Kerkyra - Korfuváros
Az ötemeletes, ápolt szállodalétesítmény 93 hektáros kerttel a sekély, homokos strandon található. Korfu, a sziget fővárosa vásárlási és szórakozási lehetőségeivel kb. 3 km-re található (menetrend szerinti buszok).
1
2
Korfuinfo.hu - Minden, amit Korfuról tudni érdemes...