Google
 
Marathias

Korfu - Marathias

 

Marathias


 

A korfuvárostól 40 kilométerre található település a sziget délnyugati oldalán található, közvetlenül a tengerparton. A csendes kis település ideális hely lehet a nyugalomra és pihenésre vágyók, valamint a gyermekes családok számára. A közelben található Issos beach, a 4 km hosszú homokos strandjával, valamint a csodálatos Korission tó is, melyet hatalmas homokdűnék vesznek körül.

 

 

 

Korfu - MarathiasA sziget nyugati oldalán végestelen végig szebbnél szebb homokos partok váltják egymást, egészen Glyfadától a sziget déli csücskéig. Maratias rendelkezik  a nyugati part talán legszebb, homokos tengerpartjával és strandjaival. A településen kialakuló félben van az idegenforgalom, amely csak az utóbbi néhány évben kezdett elterjedni a környéken, így a kis település ideális hely lehet a nyugalomra és pihenésre vágyók, valamint a gyermekes családok számára. A tengerparti sáv mögött hatalmas erdőségek és olajfa ligetek borítják a tájat.

 

A helybeliek nagyon kedvesek és segítőkészek a turistákkal, és olykor-olykor szívesen invitálnak minket egy hűsítő italra a nagy nyári melegben.  A település és környéke ritkán lakott, így elsősorban a pihenni vágyók paradicsoma. Azoknak, akik mozgalmasabb élményekre vágynak, a 20 percre található Moraitika vagy Kavos nyújthat megoldást, mielőtt visszatérnének a paradicsomba: Maratiasba.

 

 

 


 

Érdekli hogyan nyaralhatna itt? Tekintse meg a településhez tartozó utazási ajánlatokat! Kattintson az ajánlatok gombra:

 


Szállodák
Apartmannok
Elia Apartmanház (közvetlenül a tulajdonostól!)
Basilika apartmanház (közvetlenül a tulajdonostól!)
Éttermek
Bárok/Pubok
Szórakozóhelyek
Auto/motor kölcsönzők
Korfuinfo.hu - Minden, amit Korfuról tudni érdemes...